Információk

Elérhetőség

Cégnév / Név
SzilatComp Hungary Kft.
Cím
8868 Letenye, Bajcsy-Zsilinszky u. 38.
Telefon
30/539-1955
Áruház neve
SZILAT.HU Online áruház
Adószám
27976218-2-20
EU adószám
HU27976218
Cégjegyzék szám
20-09-077085
Cégjegyzéket vezető bíróság
Zalaegerszegi Törvényszék Cégbírósága
Kapcsolattartó neve
SZILAT.HU Ügyfélszolgálat
Kapcsolattartó telefonszáma
30/539-1955
Kapcsolattartó e-mail címe
webshop [kukac] szilatcomp.hu
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft. H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok

Kiszállítás futárszolgálattal
A futár a megrendeléseket 40 kg-os súlyhatárig szállítja házhoz, jellemzően hétköznaponként 8 és 17 óra között.
Minden esetben, olyan szállítási címet célszerű megadni, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. A Sprinter Futárszolgálat árufelvételkori e-mail és egy aznapi (kézbesítés napja) sms értesítés küldd a csomag várható érkezéséről.
Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, és a következő munkanapon újból megkísérli a kiszállítást.
Amennyiben a második kiszállítás is sikertelen, abban az esetben a csomagot vissza szállítják nekünk és a megrendelést töröljük.
A szállítási határidő házhoz szállítás esetén 2-6 munkanap.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
39 999  Ft
1 930 Ft
40 000  Ft
-
Ingyenes!
Kiszállítás saját gépjárművel
Saját gépjárművel az alábbi településekre tudjuk vállalni a kiszállítást:
Letenye, Kistolmács, Zajk, Murarátka, Becsehely, Tótszerdahely, Tótszentmárton.
A szállítási határidő 1-5 munkanap. Jelenleg a sofőrnél bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
39 999  Ft
1 200 Ft
40 000  Ft
-
Ingyenes!
Pick Pack Pont
pickpack_pudo
A több száz átadópontból álló, országos hálózat gerincét az Inmedio és a Relay üzletek adják. Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL és az OMV töltőállomások. A hálózat részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partner a Coop hálózat boltjai.
A szállítási határidő 3-5 munkanap.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
39 999  Ft
1 070 Ft
40 000  Ft
-
Ingyenes!

Fizetési módok

A minimum rendelés összege: Bruttó 2 000 Ft
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Előre utalással
Előre utalás esetén a megrendelés feldolgozásakor e-mailben küldjük a díjbekérőt, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.
A kiszállítási folyamat csak azt követően indul el, hogy a termékek vételára a díjbekérőn feltüntetett bankszámlán jóváírásra kerül.
Áruátvétel utáni átutalásos azaz halasztott fizetési lehetőséget csak szerződött partnereinknek - figyelembe véve az addigi megrendeléseiket - hosszabb kereskedelmi kapcsolat esetén tudunk biztosítani.
Utánvéttel - Futárnál
A csomag értékét a futárnak kell kifizetni készpénzben az árú átvételekor.
Ez a fizetési mód csak bruttó 250 000 forint értékig vehető igénybe, ezt meghaladó rendelés esetén csak előre utalásra van lehetőség.
Utánvéttel történő fizetés esetén 600 Ft. kezelési költséget számolunk fel.
Utánvéttel - Pick Pack Ponton
A csomag értékét az árú átvételekor kell kifizetni készpénzben.
Ez a fizetési mód csak bruttó 150 000 forint értékig vehető igénybe, ezt meghaladó rendelés esetén csak előre utalásra van lehetőség.
Utánvéttel történő fizetés esetén 600 Ft. kezelési költséget számolunk fel.

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak

Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet